2021-07-03 07:54:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egy kedves régi barát felbukkanása aranyozhatja be a mai napodat

Napi horoszkóp július 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a kapcsolatod harmóniájáért mindent meg kell tenned. Ha úgy érzed, hogy amit teszel, az még mindig nem elég, és a kedvesed elégedetlenkedik, akkor legyél találékonyabb. De a legfontosabb, hogy az ígéreteidet tartsd be!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy kedves régi barát felbukkanása aranyozhatja be a mai napodat. Becsüld meg a véletlen vendéget, mert több ez puszta véletlennél és vendégségnél. Lehet ez egy jó sorsfordulat kezdete.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Magányosnak érzed magad, és ezen az sem segít, ha számtalan ember vesz körül. Úgy érezheted, nem értenek meg, hogy nem tudod megosztani velük a gondjaidat. Oszd meg legalább az örömeidet! Ez a módszer segíthet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Utazásra, változásra vágysz. Az új tájak most üdítőleg hatnak rád, az új emberek ismerősebbek lehetnek a megszokottaknál. Egy véletlen útitársban akár lelki társra is lelhetsz. Beszélgess sokat, sokféle emberrel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre olyan hétvégére számíthatsz, amiben már régóta nem volt részed. Csupa derült, vidám ember vesz körül. Ez azért is van így, mert te is képes vagy derűt és vidámságot árasztani magad körül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy munkatársad randira hívhat a mai napon, vagy egy régi kollégáddal való véletlen találkozás nőheti ki magát akár szerelmi légyottá is. Vigyázz: a kaland tartósnak is bizonyulhat! Szingliknek ez jó hír.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehezen kezelsz bizonyos helyzeteket, különösen, ha emberi konfliktusokról van szó. Pedig te a szavak embere vagy, mégis óvakodsz attól, hogy szemtől szembe megbánts valakit. Egyszer mégis ki kell mondanod, ami a lelkedet nyomja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezen uralkodsz az érzelmeiden, pedig te a színlelés és rejtőzködés nagymestere vagy. Most mégis könnyekre fakadhatsz, és nem is annyira személyes okokból. Talán találkozol egy igazán csodálatos emberrel, vagy különleges helyre vet a sors.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A folytonos hadakozás felemészti erőidet: ha kicsit megnyugszol, és körülnézel, észreveheted, hogy többen vannak a téged támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás mint mindig, most is különösen jól jöhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Pároddal kemény vitáid vannak, s bár nem úgy tűnik, de rajtad is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerülöd a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrálsz. Egy utazás nem várt kalandba keverhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Aki igazán úr a saját házában, az nem szorul a hatalmaskodásra. Ehhez tartsd magad, még ha pillanatnyilag talán vesztésre állnál is. Az idő majd téged igazol. Maradj a szép szavaknál, és legyél kitartó.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az idő, mintha visszafelé folyna: minduntalan olyan emberekbe, ügyekbe botlasz, amikről már rég meg is feledkeztél, amik múlttá váltak a számodra. Valamiért most szembesülnöd kell régi önmagaddal: talán, hogy felmérd, mire jutottál azóta.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: